Ανακαλύψτε τα κρυμμένα διαμάντια της Ελλάδας

με το Βιολέτα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ

ΒΙΟΛΕΤΑ

Η εμπειρία με το Βιολέτα είναι σίγουρα μια αξέχαστη, ναυτική εμπειρία!


Η Βιολέτα είναι ένας παραδοσιακός ξύλινος Βαρκαλάς, φτιαγμένος σύμφωνα με τα πρότυπα της πλούσιας ναυτικής παράδοσης της Σύρου.


Αυτός ο τύπος σκάφους χρησιμοποιήθηκε τη δεκαετία του 1900, για τη μεταφορά ανθρώπων και εμπορευμάτων στα νησιά του Αιγαίου, καθώς και στην ηπειρωτική Ελλάδα.


Η προσεκτική, χειροποίητη κατασκευή της Βιολέτας χρειάστηκε 15 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Τον Φεβρουάριο του 2021 ολικληρώθηκε η κατασκευή της Βιολέτας και η καθέλκυση πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2021.
Ολόκληρο το σχέδιο έχει βελτιωθεί καθώς είναι χειροποίητο, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αφρικανικό ξύλο Iroko, ενώ όλες οι επιφάνειες δαπέδου είναι επενδεδυμένες με αυθεντικό ξύλο τικ.
Η Βιολέτα έχει πλήρη ικανότητα ιστιοπλοΐας με κύριο πανί, μπροστινό πανί & μεσαίο πανί.
Το συνολικό του μήκος είναι 13,5 μέτρα (44 πόδια) ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (Νέος καθαρός κινητήρας ECO Diesel FPT 250 HP).


Οι κύριοι επισκέπτες θα απολαύσουν 2 διπλά κρεβάτια, καμπίνες παραδοσιακού στυλ, πλήρως επιπλωμένη κουζίνα και ξεχωριστή τουαλέτα. Η Βιολέτα διαθέτει lounge στην πλώρη με τραπέζι 5 θέσεων και 2θέσιο τραπέζι στην πρύμνη, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα. Ολοκληρώστε την εμπειρία σας στο σκάφος με πανοραμική θέα στη θάλασσα από το πιλοτήριο, καθώς 6 άτομα μπορούν να καθίσουν μέσα. Τέλος, δημιουργημένο για τους λάτρεις του υπέροχου εξωτερικού χώρου, η Βιολέτα διαθέτει έναν τέλειο χώρο ηλιοθεραπείας, αρκετά μεγάλο για 6 άτομα.

“Η Βιολέτα είναι ένα παραδοσιακό ψαροκάικο
που συνήθως βρίσκεται ανάμεσα στα νερά του
Ιόνιου ή Αιγαίου!”

Η βιωσιμότητα είναι το κλειδί στην κατασκευή του Βιολέτα. Αυτός είναι ο λόγος που είναι εξοπλισμένο με ηλιακούς συλλέκτες που παρέχουν την απαιτούνταν ηλεκτρική ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ συμβάλουν στη μείωση των εκπομπών άνθρακα. Για το λόγο αυτό δε γίνεται χρήση ντίζελ γεννήτριας για τις ανάγκες ηλεκτρικής ενέργειας. Μπορεί να μεταφέρει μέχρι 4 επισκέπτες και είναι πλήρως κλιματιζόμενο. Έχει μια μεγάλη πλατφόρμα κολύμβησης. Είναι εξπλοσμένο με μια πλήρως τηλεχειριζόμενη υδραυλική ράμπα, για εύκολη και ακίνδυνη πρόσβαση στο σκάφος.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΑΝΕΣΕΙΣ

ΕΝ ΠΛΩ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑ

ΑΠΑΙΤΗΣΗ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ:

ΠΕΡΙΓΡΑΨΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Ή ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!